reduir font ampliar font

Català - Marina Calafat /Castellano - Marina Calafat / English - Marina Calafat / Français - Marina Calafat


Marina Calafat /

Què visitar

 

L’Ametlla de Mar (La Cala)

L’Ametlla de Mar (La Cala), està situat al bell mig del golf de Sant Jordi, al sud de Catalunya. Entre petites cales rocoses on els pins toquen suaument les aigües del mar Mediterrani, allà on la natura i el cel es fusionen, en aquell racó podem distingir la petita població de poc més de vuit mil habitants.Parc Natural del Delta de l´Ebre

El delta de l’Ebre, amb els seus 320 km2 de superfície, constitueix l’hàbitat aquàtic més extens de Catalunya i presenta una rica diversitat d´ambients. Riu, mar, badies, platges, dunes, salobrars, bosc de ribera, llacunes costaneres, illes fluvials i ullals conformen el seu paisatge natural, i, juntament amb els arrossars, acullen una gran diversitat d´organismes (ocells, peixos, rèptils, amfibis, invertebrats...) adaptats als diferents hàbitats. Aquesta riquesa biològica contrasta amb la profunda presència humana. A fi de fer possible l’harmonia entre els valors naturals i la seva explotació per part de la població, i a instàncies dels seus habitants, la Generalitat de Catalunya va constituir l’any 1983 el Parc Natural del Delta de l’Ebre (7.802 ha).


Parc Natural dels Ports

Situat entre Catalunya, València i Aragó, aquest massís calcari, de relleu escarpat i abrupte, ha estat humanitzat des de temps prehistòrics. Tot i així, el territori dels Ports se’ns presenta avui com un espai natural feréstec i ple de vida salvatge.

Terres de l´Ebre, reserva de la BiosferaBarcelona, capital de Catalunya

Bressol de la cultura catalana, entre moltes altres cultures i civilitzacions, testimoni de grans transformacions com la Revolució Industrial o la guerra civil entre tantes altres, Barcelona té una història fascinant.


Tarragona, història viva

Una ciutat sorprenent on es pot descobrir una civilització mil·lenària. Sopar sota les voltes del circ romà, perdre´s pels carrerons del casc antic on es conserva intacta l´essència de la ciutat medieval o fer un vermut immers en més de 2.000 anys d´història. Aquest és l´autèntic Patrimoni de la Humanitat de Tarragona! Un patrimoni fet de monuments transcendentals per la història, de racons capaços de traslladar-nos a èpoques romanes, medievals, modernes i modernistes.Reus, la ciutat modernista

D’origen medieval i amb quasi mil anys d’història, la ciutat va viure el seu moment d’esplendor a partir del S. XVIII, gràcies a l’exportació de l’aiguardent que es produïa a la ciutat. A finals del segle XIX i principis del XX, es van construir a Reus els grans edificis d´estil modernista, esdevenint, després de Barcelona, la ciutat modernista més important de Catalunya. En l’actualitat, la ciutat compta amb un dels conjunts d’edificis d´estil modernista més importants d’Europa, que es poden descobrir amb la Ruta del Modernisme, un itinerari pels 26 edificis d’aquest estil més destacats de la ciutat , entre els que destaquen especialment les obres del gran arquitecte Lluís Domènech i Montaner, que va construir a Reus l’Institut Pere Mata, la casa Navàs, la Casa Rull i la casa Gasull.

Ciutat natal d´Antoni Gaudí, Reus també conserva els indrets més emblemàtics de la infància i joventut de l’arquitecte, que podreu conèixer passejant per la Ruta Gaudí, així com un modern centre d’interpretació dedicat exclusivament a la vida i obra del geni, el Gaudí Centre.
Marina Calafat | Urbanització Calafat, parc. N-1 | 43860 L´Ametlla de Mar | Tel. 0034 977 486 214 | correu electrònic
Avís legal | Política de privacitat | Mapa web

API nº A11622