reduir font ampliar font

Català - Marina Calafat /Castellano - Marina Calafat / English - Marina Calafat / Français - Marina Calafat


Marina Calafat /

Què fer

 

Port Aventura

Explora tot un món fet de diversió i coneix els nostres sorprenents parcs temàtics, els hotels tematitzats més increïbles i la millor oferta d´entreteniment, relax, gastronomia i shopping que puguis imaginar.


Les cales i platges

El distintiu Bandera Blava, reconegut a nivell internacional atorga a les nostres platges la garantia de serveis i de qualitat mediambiental que es mereixen. Atorgat per l’entitat ADEAC (Asociación Educación Ambiental y del Consumidor)promociona aquelles platges que compleixen els termes d’adaptabilitat per a persones amb discapacitat..


Activitats esportives i a la natura

Rutes en btt, senderisme, submarinisme, caiac, pesca esportiva, marxa nòrdica, ... un clima suau i un paisatge encisador conviden a la pràctica d´activitats esportives i d´oci.


Nedar entre tonyines

Una aventura on tu seràs el protagonista, perquè podràs observar-en el seu medi mentre els dónes de menjar i nedar entre centenars de tonyines vermelles salvatges.


Turisme cultural

Les comarques de l´Ebre són terres amb un gran patrimoni cultural i històric. Al llarg dels segles, el riu s´ha convertit en una gran via de comunicació entre les zones costeres i de l´interior de la península, un punt de convergència de persones i cultures. El conjunt de tot aquest llegat és molt ric: pintures prehistòriques, castells, esglésies i palaus, construccions modernistes... tot acompanyat d´una bona dosi de tradicions.


Gastronomia

Una cuina de proximitat honesta, sincera i compromesa amb la terra i el mar.Marina Calafat | Urbanització Calafat, parc. N-1 | 43860 L´Ametlla de Mar | Tel. 0034 977 486 214 | correu electrònic
Avís legal | Política de privacitat | Mapa web

API nº A11622